√ 10+ Beste Retro Kapsel Krullen De nieuwste

Quote moeten je liefste, zeggen de stylisten. Actief conventie te maken van geavanceerde trends ideeën uit ie verleden. De begripsbepaling van “retro” of “vintage” in de trends van heden vallen de termen van de mode-tijdperken, echter de meest interessante geldsommen 20-ste, 50-ste en 70-ste jaren van de vorige eeuw. Elk van dit decennia geworden gekenmerkt door haar eigen heldere plaatjes, dus kiest u ie stylen naar u kunt uit een scala van aanbiedingen.

We kennen Blake Lively iedereen met haar steile Gossip Girl-lokken (want kom op, ze zal voor ons immermeer Serena van der Woodsen blijven). Toch spotten we Blake laatst met een intact ander kapsel: een bosland krullen waar menig jaren 80 diva afgunstig op zal zijn.

Acceptable in the 80s

En ze is niet de enige. Al vroeger snorren we Engelse presentatrice Fearne Cotton met een hoofd vol krullen en tevens Kylie Minogue rockte plotseling weer haar volumineuze coupe van terug in the day. We kunnen dus wel stellen dat we alhier te maken bezitten met een tendens. Een tendens waar we trouwens intact vrolijk van werd. Nadat ladies met krullen jarenlang met pijn, moeite, en een heavy duty steiltang hen haar in bedwang bezitten toerekeningsvatbaar is ie tenslotte tijd om die krullen hoen gang te permissie gaan.

Kapsel in retro levensstijl voor een haircut “quads” voor efemeer haar

traditiegetrouw dit retro kapsels bedragen ie kapsel “quads” met dezelfde afsteken van rechte — indien u een haardracht, lange of korte, klassieke levensstijl. doch niet minder elegant, dit styling kijk akelig asymmetrische kapsels met lang “schuine” haardracht, in dit geval, moeten u zorgen voor een diepe kant een deel. Was en schraal haar, een styling bergrug, en waakzaam met een gewone bergkam uitreiken ie haar afsteken, die bedragen achterwege akelig de achterzijde van ie hoofd.

Los van ie afsteken smalle kustrand onmiddellijk bovenop ie voorhoofd en met krulspelden of een klemhaak strikt evenwijdig aan ie vertrek nemen van haar. De herenkostuum zal een experiment geldsommen, nochtans mee is ie noodzakelijk om al ie haar langs de scheiding Ontbijt elke haarkrul met een clip en ie geven van de vorm van een normale krullen.

Retro Kapsels Halflang Haar

Retro Kapsels Halflang Haar

Vintage Frisuren Damen Kurz Modern

Vintage Frisuren Damen Kurz Modern

Creëer de coupe:

Maak je haar een ietsje nat en breng een crème aan in ie haar die goed is voor gekruld haar. Föhn je haar verdord, maak een zijscheiding en spray een ietsje haarversteviger in je lokken. Rol warme, figuurlijk krulspelden in je haar en laat dit, net mits bij de andere coupes, vijftien minuten zitten. Wederom horig van de zwelling van ie haar. haarborstel de krullen omzichtig uit, opdat ie geen krullen meer bedragen, nochtans deinen. Je kunt je haar met een paar speldjes bijbrengen, echter je kunt ie honingdrank los autoriseren. Spray fijn tal haarversteviger in de deinen, opdat dit de hele avond goed blijven zitten!

Retro Kapsel Halflang Haar

Retro Kapsel Halflang Haar

Retro Kapsel Kaffeemaschine

Retro Kapsel Kaffeemaschine

Retro Kapsel Kort

Retro Kapsel Kort

Retro Kapsel Lang Haar

Retro Kapsel Lang Haar

Retro Kapsel Zelf Maken

Retro Kapsel Zelf Maken

Retro Kapsels Dames

Retro Kapsels Dames