Tips Hoe Je Haar Knipt Makkelijk

Niet nieuw, zal weinig professionele stylistes geven van uw eigen sloten een chop. namelijk, ie grootste onveiligheid is normaal dat je niet weten hoe je de gewenste effecten te doordringen zegt Kiki Fotiadis, een stylist bij Elan Sassoon Icon Kapsalon in Newton Center, MA. echter mits je gaat voor een betrekkelijk eenvoudige trim, wie zegt dat je ie niet eens pogen? ie idee van tijd en geld bespaart intact goed kan maken van de risico’s de moeite waard. doch voor je pick-up die schaar, lees dan trouwens om te opsteken wat de profs moeten standvastig DIY-ers om te weten.

1. Je moeten de juiste tools te hebben.

Zorg ervoor dat u een kerks bergkam, een spray buikje vol met water, een figuurlijk spiegel, en een handspiegel om alle hoeken van je hoofd te bewonderen. En, belangrijker nog, immermeer conventie maken van professionele kwaliteit groeperen. “Typisch huishouding groeperen bedragen niet scherp toereikend en zal gaffelvormig haarpunten te creëren”, zegt Nicole Hitchcock, een stylist in Novato, CA.

Je Moeten De Juiste Tools Te Hebben

Je Moeten De Juiste Tools Te Hebben

2. Begin klein

Ie is een waarheid: mits ie gaat om je haar korten, is er geen “ongedaan maken” bloemknop. Des te meer oorzaak om te par met nietige secties en snijd meer exclusief indien ie absoluut noodzakelijk is, suggereert Lana Grand, een London en LA-gebaseerde stylist. aanvang met vochtig haar om een ​​betere beheersing te krijgen, raadt ze aan, dan schuier je haar los, rol die ie in ie midden van ie voorhoofd akelig achter; breng alletwee kanten je gewend vooruit gescheiden, akelig je borst. ie conventie van je vingers mits een reisleider, snijd een rechte lijn. dit aanpak zal u een gewelfd / afgeronde oogopslag in de rug te geven.” Ze voegt eraan toe: “Voor trims dat elke 2 tot 3 maanden geldsommen, snijd pakweg een half inch tot een inch.” U kunt immermeer een helft pas indien ie toestel moeten korter. (Na de cut, verwen uw haar met dit avocado honing haarmasker.)

Begin Klein

Begin Klein

3. Pas pony

Indien u vastbesloten om uw eigen haardracht, wat je evenzo doen, gaan langzaam gesneden bent, zegt Hitchcock. twist je haardracht en opstaan ie haar aanspraak uit de hoofdhuid,” zegt ze. “Snijd vervolgens erin plaats van te pogen om een ​​rechte lijn te afsnijden. verschillend is ie vermoedelijk dat je zult ontzettend falen en ooit uitzien indien een zuigeling. In plaats daarover, ga dan voor een getextureerde piekerige look-het is gemakkelijker te arriveren. indien dit te moeilijk klinkt, overweeg dan te opbellen met uw plaatselijke vishal, naar aantal te bieden kosteloos trims voor uw pony.

Pas Pony

Pas Pony

4. Quit ondertussen je vooruit bent

Snipping een paar haren die kunnen word gesplitst of korten haardracht is één ding, echter je kan gangbaar wilt om vermits te stilhouden mits je niet beschermd bent dat je jezelf een fatsoenlijk cut kan geven. En, indien je toevallig een ietsje schaar opgewekt te krijgen en ie huiduitslag is een gekke ongelijke levensstijl (of ie verzaken daarover) geen paniek, dringt celebrity stylist peetvader Lamas. beproeven( een van dit top kapsels die 10 jaar van je kijkje te nemen.) “Maak een contract om een ​​professionele barbier te opzoeken zo spoedig denkbaar, zegt hij. “Leg uit wat er gebeurd is en beschrijf de knoflook die u voor gingen. Je coiffeur zal in staat bedragen uw schoonheid blunder rond te afzwenken of leveren u een nieuwe klasse die u zult houden.”

Quit Ondertussen Je Vooruit Bent

Quit Ondertussen Je Vooruit Bent